Flipkart Quiz Answers Today – 18th March 2021 | FREE GVs, Supercoins

 data-recalc-dims=

Flipkart Fake Or Not Quiz Answers Today 18th March 2021 –
Flipkart Fake Or Not Answers


Q1) On William Shakespear’s birthday i.e, on 21st March World Poetry day is celebrated

Ans- FAKE

Q2) 2 Out of four Kumbh Melas are conducted on the banks of Ganga.

Ans- NOT FAKE

Q3) The first ever product to be sold on flipkart was a mobile phone.

Ans- FAKE

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers Today For 18th March 2021

1) Which Indian was named the ICC Emerging Player of the Year at the 2018 ICC Awards?

Ans : Rishabh Pant

2) With which team did Pele begin his club career in 1956?

Ans : Santos

3) Which New Zealand spinner is the spin bowling coach of Bangladesh since July 2019?

Ans : Daniel Vettori

4) Who won a gold in the 10m air pistol in the ISSF World Cup 2019 in Putian, China?

Ans : elavenil valarivan

5) In which country was the world’s oldest golf organization was formed in 1744?

Ans : Scotland

Flipkart FYI For Your Information Quiz Answers Today For 18th March 2021

1) Which of these is the state bird of Delhi?

Ans : House sparrow

2)What is the playing time of the full version of Indian National Anthem?

Ans :  52 seconds

3) Bhanu Athaiya was the first Indian to receive an Oscar award. For which film did she win it?

Ans : Gandhi

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers Today 18th March 2021

1) Should the content on digital platform go under censorship
Answer: Yes

2)Which of these is a more popular cold beverage
Answer: Mocktail

3)Who is a better on-screen teacher
Answer: Miss chandani

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Today For 18th March 2021

1) What is the correct MRP of Disney The Jungle Book figures?

Ans – 8498

2) Who am I?

Ans –  Teddy

3)  is the correct MRP of the children place full sleeves  self design baby girls casual jacket is 3799?

Ans – Yes

Leave a Reply